Boligselskaber

Malerfirmaet Frank Ernbak tilbyder maler- og renoveringsarbejde for boligselskaber. Med mange års erfaring fra branchen har vi styr på alt der vedrører istandsættelse.

Lejeboliger der altid fremstår fremragende

Som boligselskab skal man jonglere mange opgaver, derfor vil vi hos Ernbak med glæde aflaste jer i et samarbejde der vedrører alt malerarbejde. Vi har erfaring og ekspertise inden for maling af vægge, lofter, gulve, paneler og karme samt træværk, sokler og facader. Derudover andet der er relevant for istandsættelse af lejeboliger såsom spartelarbejde og opsætning af diverse. Vi står klar til at håndtere alle disse opgaver for jer. Og vi garanterer at levere flotte og gennemførte resultater af en høj kvalitet hver eneste gang.
Som boligselskab udlejer I muligvis mange lejligheder – men uanset mængden, skal lejligheden naturligvis stå klar og fremstå indbydende hver gang en ny lejer overtager den givne lejlighed.
Uanset om vi laver en aftale der lyder på renovering og istandsættelse af hele lejligheder eller kun bestemte rum, så kan I regne med kvalitet og et højt serviceniveau.

Ernbak malerfirma følger projekter til dørs

I lejebranchen flytter folk konstant ind og ud. Hver gang der er en lejer som flytter ud, så skal lejeboligen gøres klar til den næste – i et samarbejde med malerfirmaet Ernbak, følger vi hvert eneste projekt til dørs. Fra start til slut kan I trygt stole på at klargøringen af lejligheden er i vores hænder. Som boligselskab kan I indgå en aftale med os, og dermed er I garanteret at lejeboligen fremstår indbydende og flot til den nye lejer. På den måde vil det være et fremragende resultat for den nye lejer, men også for jer som boligselskab, da jeres lejere vil være tilfredse og glade over den høje standard.
Kontakt os endelig og lad os se på, hvilken aftale der matcher jeres behov bedst. Vi aftaler naturligvis en rimelig pris som afspejler vores konkurrenters priser.