Kirker

Hos malerfirmaet Frank Ernbak har vi kompetencerne til at male kirker samt overblikket til at bevare hver enkelt kirkes oprindelige stil og historie.

Penselstrøg med respekt for det historiske

Kirker er noget for sig og hver kirke er noget for sig selv. Det er bygninger som markerer noget historisk og kulturelt for Danmark. Selvom det kunne være fint, hvis vores kirker og sognegårde rundt omkring i lande kunne stå uberørte, så kan det til tider være nødvendigt med en kærlig hånd. Hos Frank Ernbak gør vi en dyd ud af at respektere det gamle håndværk. Mange kirker i Danmark er fredede, derfor er der i disse tilfælde hovedsageligt tale om vedligeholdelse af kirken.

Den gode dialog skaber det bedste malerresultat for jeres kirke

Vi vil i tæt samarbejde med menighedsrådet og eventuelt andre involverede indgå i en dialog om, hvilke ønsker I har til kirkens renovering, vedligeholdelse eller istandsættelse. Hos Frank Ernbak malerfirma, mener vi at en forventningsafstemning er et godt udgangspunkt, således har vores samarbejde det bedste udgangspunkt. Derfor indgår vi i fællesskab en forståelse om, hvad den bedste løsning er for den givne kirke eller sognegård. Vi betegner os selv som et fleksibelt firma og vi er derfor sikre på, at vi kan opfylde jeres ønsker.

Malerarbejde med øje for det æstetisk smukke

Når det kommer til malerarbejde i forhold til kirker, så respekterer vi naturligvis den eksisterende stil samt kirkens historie. Vi vil ved nænsomt og kvalitetsorienteret arbejde have den givne kirkes struktur og stil for øje. Hvad enten vi skal genskabe eller lave noget nyt, så tager vi udgangspunkt i det endelige helhedsresultat. Vi vil gøre vores for at bevare og muligvis tilføje yderligere af det æstetiske ved netop jeres kirke. Ved hjælp af bestemte teknikker, kan vi for eksempel genskabe farver, således at stilen forsat er tro mod kirkens oprindelige stil og detaljer.
Kontakt os endelig, hvis I er interesserede i at tage en snak om jeres kirke eller sognegård. Med udgangspunkt i jeres ønsker for kirken og for det endelige resultat, kan vi helt sikkert nå frem til en aftale om den mest optimale løsning for jer – både med henblik på jeres behov og med fokus på en yderst konkurrencedygtig pris.