Private

Skal du have malet børneværelset, kontoret eller hele huset? Uanset dine behov og ønsker står malerfirmaet Ernbak klar til at imødekomme dine ønsker til en fair og konkurrencedygtig pris.

Din maler med fire generationers malererfaring

Du kan trygt lade os hos Frank Ernbak pryde dine vægge. Igennem fire generationer har familievirksomheden tilegnet sig oceaner af erfaring og ekspertise. Vi kan derfor tilbyde dybdegående vejledning og rådgivning inden for alt, hvad der omhandler maling og tapet.
Skal du have malet vægge, lofter, gulve, paneler og karme? Eller skal du have malet træværk, sokler og facade? Lad os tage en snak om, hvad du har i tankerne for dit hjem.
Malerfirmaet Frank Ernbak kan helt sikker gøre dine drømme til virkelighed.

Giv dine vægge personlighed med tapet eller maling

Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til maling og tapet. Med maling og tapet har man virkelig mulighed for at gøre et rum personligt. Der er et hav af forskellige farver, som der kan males med og lige så mange tapeter med forskellige mønstre og lignende. Malerfirmaet Frank Ernbak kan introducere jer til alle de muligheder, som der er at vælge mellem. Og så skal der bare tages stilling til hvad det skal være for en farve eller hvilket tapet der passer jer bedst.
Vi står glædeligt til rådighed med rådgivningen. Men i en bund og grund er det helt individuelt. Når man skal vælge maling eller tapet, så er der flere ting man kan vælge ud fra: farvernes udtryk, farvesammensætning og lysindfaldet i rummet. Og så er der selvfølgelig elementer såsom stil og design i resten af rummet og huset eller hvor man skal have malet.

Frank Ernbak leverer kvalitet helt ned til det sidste strøg med penslen

Der er som nævnt utrolig mange muligheder, når det kommer til at få malet eller tapetseret, dermed skal der også tages rigtig mange valg. Ernbak kan hjælpe jer på vej ved hjælp af farvekort og naturligvis kan vi også rådgive på baggrund af erfaring. Som malerfirma har vi forståelse for lysindfald, farvernes udtryk og farvesammensætningen. I vælger om det skal være maling eller tapet samt hvilken variant – og så tager vi den derfra. I skal ikke bekymre jer om afdækning, malerstiger, pensler eller maling på tøjet, det tager vi os af. Læn jer tilbage og nyd glæden ved at have professionelle og fagkvalificerede folk til at udføre arbejdet. Vi garanterer et resultat der er lige i øjet og en kundeservice som emmer af kvalitet og mange generationers erfaring.

Behandling af skimmelsvamp

Har du problemer med skimmelsvamp i din bolig eller lejlighed? Vi har mange års erfaring med korrekt håndtering af dette problem. Skimmelsvamp opstår ofte på fugtige steder i din bolig, finder du synligt skimmelsvamp bør du hurtigst muligt fjerne det, da det kan gøre mennesker syge. For at skimmelsvamp kan trives, skal der kun være tre ting opfyldt, ilt, fugt og organisk materiale. Det betyder at det kan vokse på stort set alle overflader i din bygning. Vi behandler blandt andet skimmelsvamp med Klima Tex som er et effektivt middel mod problemet.